Stavebné povolenie
Územné rozhodnutie
Kolaudácia
Vysporiadanie vlastníctva
Reality
Inštitúcie a úrady
Zákony a vyhlášky
Financovanie stavby
Zaujímavé odkazy
Download - Stiahnite si

|.Home - Domov.Domov.| Pošlite správu.E-mail.|.Uložiť text.Uložiť.|.Vytlačiť text.Vytlačiť..




:: Ochrana osobných údajov - GDPR:



IPB partner -Informačná povinnosť prevádzkovateľa - Stavebné povolenie - Inžinierska činnosť.....Ochrana osobných údajov - Informačná povinnosť prevádzkovateľa

.......................stiahnuť/vytlačiť


Informácia o spracúvaní osobných údajov „Informačná povinnosť prevádzkovateľa“ podľa čl. 13 nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len „Nariadenie“) v súlade s  § 19 zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov.


IPB partner - Súhlas so spracovaním osobný údajov - Stavebné povolenie - Inžinierska činnosť.....Ochrana osobných údajov - Súhlas so spracovaním osobných údajov

.......................stiahnuť/vyplniť/vytlačiť


Súhlas so spracovaním osobných údajov udelený v zmysle čl. 7 nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a voľnom pohybe takýchto údajov v súlade so Zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov.






..........Našou činnosťou sa Vám peniaze za vybavenie všetkých

....................povolení, rozhodnutí, a i. vrátia ! +čítajte ďalej tu


...Ďakujeme všetkým naším klientom za prejavenú dôveru a odporúčania na svojich
...známych a priateľov.

...Vďaka Vám máme až 80% nových zákazníkov !



PONÚKAME VÁM:


  •  osobitný prístup v priateľskej atmosfére
  •  skúsenosti pri jednaní s orgánmi štátnej správy a inými dotknutými organizáciami,
  •  odbornú oporu pri riešení každého majetkového problému,
  •  riešenia pri nezrovnalostiach v evidencii štátu so skutočnosťou,
  •  riešenia zámerov od väčších územných celkov po jednoduché stavby,
  •  individuálny prístup podľa Vašich požiadaviek,
  •  niekoľkoročné a bohaté skúsenosti,
  •  profesionálne a kvalitné služby, ktoré sú základom Vašej spokojnosti a našich referencií,
  •  konzultácie u Vás vo firme alebo doma,
  •  možnosť stretnutí aj mimo bežných pracovných hodín,
  •  výhodné ceny a podmienky.




Miesto pre Vaše otázky:


................Predmet
................

................Text
................

................

.....Vami uvedené údaje vo webovom formulári, budú použité výlučne na účely spätného
.kontaktovania ohľadom záujmu o nami poskytované služby. Budeme Vás v čo najkratšom
.čase kontaktovať.

.Viac informácií o spracúvaní osobných údajov sa dozviete na našej webovej stránke v
.časti:
Ochrana osobných údajov

.....


Telefón:

0903 254 344
0903 244 282
02/207 00 159

Skype:

Add me to Skype


Kontakty | Mapa




.....Kontakty do
...mobilu/tabletu:


.


....Navštívte nás:

..IPB partner na Facebooku..IPB partner na Google+..IPB partner na Twiteri..IPB partner na LinkedIn





... Spolupráca


Geodet
Kedy treba geometrický plán a kto ho môže vypracovať? +viac

Projektant
Ako nájsť toho správneho? Ktorý je vhodný práve na môj zámer? +viac

Realitný agent
Ako si vybrať správnu realitnú kanceláriu? Kto má na to oprávnenie? +viac

Stavebná firma
Ako si vybrať v tom množstve firiem? Kto má na to oprávnenie? Spoľahlivosť, referencie Vám napovedia. +viac

Stavebný dozor
Osoba, ktorá Vás chráni pred zlými praktikami počas výstavby. +viac

Znalec
Ak potrebujte úver, dedíte, atď. budete potrebovať znalecký posudok +viac





....TOPlist

Copyright 2013 IPB partner